Diskuze

1 402 Komentářů

1. Ripslinger

Tak ve světle nových událostí bych to viděl dnes takto. Zvonění uděláme někdy v lepších časech.

2. Hefe

Halové létání se nekoná,hala uzavřena,takže jestli se toho dožijem,tak opět až v zimě.

3. Ripslinger

Tak tady máme tradiční jarní akci – Zvonění na mraky. Počasí zatím vypadá slibně, takže kdo bude chtít v sobotu od 14 hodin „zazvonit“ a nebojí se viru – tak se tam sejdem :o).

1. Milik

Tak hlavne aby vas tam nebylo vic nez 30. laugh laugh laugh

1. Ripslinger

se budem střídat smile

4. Hefe

Pánové,vložil jsem část článku z „RC Modelů“,tak jestli jsem to správně pochopil,budeme-li chtít legálně létat,budeme muset od 1.července znovu založit spolek.Co ty na to Pavle?

1. Ripslinger

To je to, o čem jsem psal „níže“. A jak už to bývá, zase jsou informace mnohdy neúplné = pro členy nějakého klubu se nic neřeší, jen se situace odsouvá o 2 roky. A zakládat klub resp. podstoupit celý ten kolotoč registrace v tomto bordelu, kdy nikdo neví, jak to bude za půl roku. To asi fakt nebudu. Znova zopakuji 3 možnosti. 1. jsme stále vedeni pod hlavičkou SMČR. 2. Kdo má pojistku u ČMMU, lze se stát členem tam. A konečně za 3. hodit na to bobek. V této situaci doporučovat někomu něco nebudu. A ptáte-li se, co já jako osoba na tuto situaci – tak volím možnost č.3. Ale pokud má někdo pocit, že by „se něco mělo“ a měl by chuť a sílu na běhání po úřadech – může to vzít na sebe, předám veškerou dosavadní agendu klubu a dokonce i pomůžu. Jenom předem upozorňuju na pár úskalí – musí si to ten člověk vzít na sebe a ručit za to majetkem, nevím jestli je dobré vystrkovat hlavu a někde se registrovat/nebo zůstat v tichosti a klidu než nám to zatrhnou úplně, nemáme oficiálně registrovanou plochu s nějakým statusem letiště atd. atd. atd.

1. Hefe

Ok,v pohodě,tak zatím nebudu nic řešit

5. Hefe

Hala zítra v sobotu v 18 hodin

Napsat komentář: Hefe Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *